Navštíveno 1316x

Camaro 3,8 V6, rok 2002, najeto 33tis mil, klima, kuze, tempomat, cerna met., cd prehravac, perfektni technicky stav - bez investic. 255 000,-
Vice info mail / icq / tel. 731185933

Duvod prodeje...:

myslim že dobrej důvod :o)

28.06.2006, 08:43 |
choze hehe co je to přesně za důvod? :-)
proste zjistil,ze BMW je BMW ....
Jenze to by se tohle nejdriv muselo nejak rozume prodat, coz asi nebude hned:( Jestli mi tohle utece..:(( 325Ci, 2001, 90tis km, slusna vybava..

28.06.2006, 09:30 |
ovx Martyn156: moc pekny BMW :-) dobrej duvod :-)
Jako Pavel 528!:-)) Kdo zkusi BMW uz nechce jinak!:-)
Je na tom coupe aspon good cenovka?
330K na 18" Schnitzerech, MPacket.. Dovoz F. Btw u tohohle uz jde zjistit skutecne km z klicku, ze?
Jinak nevite o nekom kdo by chtel Camaro? Dohoda jista, samo nejakej K provize by se nasla..
Martyn156: pekny bawo. Hele nedavno se to tu resilo, ze ty km z klicku nejdou.
hela tak nevim, ale to bych mel 1000x radsi camaro nez tuctovy skopcacky BMW... muj nazor...

28.06.2006, 12:53 |
FSAL jako sms
hmm,tak to bych tedy radeji mel jak rikate tuctovy bawo,nez totalne hnusny(myslim tento model,jinak camara jsou pekna) a co se tyce jizdnich vlastnosti nahovno camaro...tot zase nazor muj....
btw:a proc si myslite,ze to martyn asi prodava.....

28.06.2006, 15:51 |
clown Pavel .. protoze Martyn nedela na pumpe :o)))

28.06.2006, 16:12 |
JP Taky bych zůstal u Camara:)

28.06.2006, 16:15 |
Briann | Upraveno: 2006-06-28 16:22:14
Jendoznacne Camaro...Nevim me zase prijde celkem hnusny na svoje roky to BMW..ale je to jen nazor.Hold Camaro je dravec,BMW okoukana seriovka.
hm, zas tohle je posledni model BMW,co se mi designove libi........ostatni novejsi je hnus.......
Tak tahle debata co radsi jestli BMW nebo Camaro nema smysl!:-))
Mi co fandime BMW mame svuj nazor a pokud se posadis do bawa a najedes s nim treba 1000km a pak sednes do Camara a pojedes tu samou trasu,tak uz budes vedet co bys radsi.:-)
A tyhle coupecka jsou jedny z nejpovedenejsich coupe co se kdy udelaly-muj nazor. Vetsinou se po nem ohledne kazdy z nas at je otunene a nebo seriovka treba jen s tmavyma oknama a kolama!
for Martyn156: asi to nezjistis-jde to osidit,protoze kamos si nechal v Bratislave menit stav tachometru a tak,ze uz to opravdu nikdo nepozna!
Takze si auti poradne prohledni a i ten stav by mel mluvit za ty KM.
V kazdem pripade vypada moc hezky!!!
Uz od mala jsem byl "baworista" ale vzdy kdyz jsem porizoval karu tak do toho "neco vlezlo" a dopadlo to uplne jinak:) Ale ted uz po Camaru 100% 6Val E46 coupe.. Nicmene nejak brutalne na to nespecham, je fakt ze konkretne tahle mi prijde jako libovka za dobre penize, ale rozhodne to neni jedina E46 na svete:) Takze kdyz se neproda nic se nedeje a klidne jeste nejakej mesic v Camaru pojezdim nez se rozume proda. Auto je to krasny (alespon me se vzhledove libi moc), horsi je to s jizdnima vlastnostma (urco by se s tim ale dalo neco udelat) a spotrebou (jezdim prevazne mesto), jinak je to fakt fine kara, urco si na to nestezuju:o) Ale fakt spis babolap a na masirku, do sportaku ma daleko:( Co jsem si dovolil se 156kou si s timhle nedovolim ani omylem:( Chci neco sportovnejsiho, dokavad jsem mladej:D

28.06.2006, 17:57 |
FREE jj. je to peknej Bawor.. kdyby to nebyla 2.8 tak ho beru.. ..je to ze Žďáru nasd Sazavou..pokud se nepletu..
martyn156: 156ka NEJ NEJ NEJ.....:)))))
Martyn 156
Co se týče stavu tachometru, tak by jsi to měl zjistit BMW v systému. Kažopádně by tam měla být servisní knížka, a pokud není, věr či ne, tak je to většinou (opakuji většinou) signál k tomu, že se s tachometrem něco dělo. Popravdě 90 tis km je hodně málo, a spíš bych tomu nevěril. Tyhle BMW mají v tomto roce natočeno většinou kolem 200 tis. Všimni si sam, že většina BMW nemá servisní knížku. Je to právě z toho důvodu, že měli natočeno podstatně vic než se uvadí. U BMW, Audi, Mercedesu je to téměř vždy tak.. Každopádně pokud znaš někoho u BMW, nech si vylustrovat servisní intervali-to většinou prozradi jak to opravdu je, popřipadě aspon napoví, a zbytek už si sám dopočítáš:o)
Kažopádně co je poťěšující zpráva je to, že tyhle BMW tuším mají řetěz, takže rozvody nebo něco takového se nedělají, a tyhle auta většinou natočí spousty kilometrů, takže i kdyby byl tachometr stočený, díval bych se spíš po fyzickém stavu vozidla, pátral po havárii (většinou bývají bourané) nechal si to napíchout na diagnostiku atd. ..ale to Ty určitě víš.
Jinak kdyby Ti ten kup nevyšel, tak kamarád prodáva r.v. 2000 330D sice 5dv ale moc pěkný s pěknou výbavou. Cenovka 319 000,- Hodím sem foto. Jinak ji najdeš na Tipcarsu.

28.06.2006, 21:40 |
Libor nevím co se tí líbilo na tom camaru
Je to tohle. Zbytek najdeš na tipcars.com

tak jsem se dival na tipcars a píšou že servisní knížku má, tak by to mělo být relativně ok, každopádně lustraci v BMW bych rozhodně udělal, protože dnes už se i se serviskama dějí věci:o)). Jinak že je to nehavarované nepíšou, takže něco tam určo bylo. Chce to prostě vidět.
zajímavé:
Tak na Sauto zase píšou že servisku nemá...podivné..

28.06.2006, 21:56 |
FSAL Netsitte: asi by sis mel procistit komp ;)

28.06.2006, 22:25 |
FSAL tak, ze ti to hlasej wokna, ze tam mas spyware :D
Jo tak:o). Usadil se mi tam nějaký troják či co, ale nejsem přes ty počítače, takže zatim jsem to neřesil. Budu muset asi přeinstalovat systém:o).... (ale to sem nepatři)

28.06.2006, 23:26 |
Šestikule | Upraveno: 2006-06-28 23:36:51
net je svině, zvlášť když inzeruješ všude možně a pak někde zapomeneš vyměnit fotky, před 2 měsícema ten bavor vypadal trochu jinak a stal o 100k méně

Nehavarované:-))))
Takže i na 100% stočenej tachometr...
wow Sestikule huste:D Proc je tam stejna cena za to rozbite jako za opravene?:o)
No asi by bylo nejlepsi neco si pritahnout sam.. Neco takovehohle klidne:) Lehka pusa zepredu i zezadu, proc ne.. Kilometry 150-200K by mi nevadily, pokud by auto bylo ve skvelem stavu se serviskou.. Nicmene stejne nema cenu to ted nejak akcne resit, dokud je moje garaz okupovana americanem:)
Nettsite: Ten je moc hezkej, sice jsem ujetej na coupatka, ale tohle by taky slo:) to modre coupe znam, je z bmwklubu, taky vonave..
Bigoooo: 156ka je super, bohuzel FWD:( Pokud by delali 156ky s nahonem na zadek tak bych 100% uvazoval o V6:)
Free: Je to 2,5, btw proc nechces 2,8? Nejlepsi motorizace do bawa, ne?
Martyn156: protože změnili cenu a texty, ale zapoměli na fotku. V nějakém slovenským bazaru ještě figuruje cena 247k když to byla bouračka
tady to je, novou cenu dali jako akční slevu a poněkud přehlédli, že je vyšší než původní
[ Link ]
hmm.... tak to je fakt jednání na rovinu, když ti tam napíšou nehavarované...
no, ale vlastně co se divím... jsme v čechách
husty. Na druhou stranu co jste cekali od autobazarnickyho ksindlu?
martin156:
napis mi na mail, o jake bmw mas zajem. mam v nemecku znameho, co ma bmw salon a resi lehke bouracky aut ....
vic po mailu!
hgt@seznam.cz
martyn: mam kamarada co vozi auta, urcite by se za carou naslo neco slusneho
Šestikule : pěkné, pěkné:o))
dnes se toho děje opravdu hodně, a pokud se člověk pořádně zajímá, na něco určitě narzatí:o)
Chlapi diky za nabidky, ale nejdriv bych fakt potreboval prodat camaro nez zacnu resit neco takoveho:(
Jinak ta 325Ci kdyz nad tim premyslim tak je to fakt masakr, kdyby ty kurvy rekli jo bylo bourane - ukazali fotky - vzdyt to neni takova rana, je to kvalitne opravene, tak proc ne ale takovehle smela:(( jsme vlastne v cechach, ze:(
Martyn156:
Máš pravdu, je to jen pusa, a vypada to že ani pytle nebyly střelené, ale bouzel jsme národ podvodníků, a tohle je na dením pořádku.
Jinak ať se rychle prodá američan jeden:o)
Zkusil bych normálně Áčka, oni vykoupi skoro všechno, a můžou si dovolit koupit i takovou exotiku.
martin156: sak jo, v pohode. ja jen, ze by to bylo primo z bmw salonu, nejaky tukes, ktery by jsi si mohl prohlednout.
tedy zadny bazar s jeho provizi a cenou, ktera je uz jinde.
sak, az to bude aktualni, tak se mi klidne ozvi na mail. heslo alfista :-)
O Ackach mi nemluv, volal jsem, popsal jsem jim auto do puntiku, shodli jsme se na 250tis.. Po prijezdu na misto a mega detailni prohlidce od dvou "mechaniku" a zkusebni jizde, kdy bylo vsechno v poradku a nenasli nic na co by si mohli stezovat (jak rikam auto je v super stavu), na me vyndali ze bylo bourane (trosku asi jo, na pravem blatniku popraskava kit a naraznik nesedi uplne presne) a ze to je vazny problem a rekli mi ze mi daji 150K:D Tak jsem se jim zasmal, poslal ho zpet pro technicak, manik prisel opet bez papiru a ze teda 180K:o) tak jsem ho poslal opet do prdele, sel jsem si s nim pro technicak a odplachtil do Esa.. Tam mi rekli ze ma camaro tabulkovou hodnotu ted si nejsem jisty 350 nebo 370tis, tak jsem jim rekl at mi daji 250 a nechaj si ho:) Nacez mi oznamil ze takovehle auto do vykupu stejne vzit nemuze, ze jedine komise:((
Jinak v ackach maji presne tohle same ale o dva roky starsi za 280tis.. Taky dobre kurvy, uz vidim jak by ho ode me vzali za 150tis a druhy den stalo na place za 300... neskutecne..
Martyn156: Asi jsi jel přímo k nim že?
nejlepší je jim poslat nabídku, a čekat až se ozvou, a požadovat přijezd jejich technika, protože jakmile přijedeš k nim, tak jsi v pasti a zažiješ tu jejich zkurvenou hru. Oni tyhle praktiky mají promakané (holt jsou proškolení,neboj:o)). Takhle to dělame mi když jim prodavame auta. Prostě zavolame, pošleme nabídku představu o ceně a požadujem prijezd technika. Takhle prijede větsinou jeden, a nema v rukávu v podstatě nic, a nemůže si moc vyskakovat.
Jejich praktiky jsou hodně ostré, ale když člověk vi jak na to, dá se toho auta zbavit.

29.06.2006, 10:53 |
OMEGA 4 .mycTD : Uz jsem si myslel ze doba hazeni lidi do jednoho pytle podle toho cim se zivej je pryc...koukam ze vzdy se najde dalsi blb ktery me presvedci o opaku...
Co se tyce aaa...kurwy to jsou, ale z uplne jinych duvodu...ne proto, ze nekomu daj za auto malo, daj mu presne tolik, kolik si necha dat...pokud by davali lidem tolik penez, za kolik se to da prodat, nemuseli by delat vykup...pokud ma auto hodnotu kolem 250 k, nemuze byt vykup 250 k ze? :) Jina vec je, ze rikaj zakaznikum do telefonu prehnany vykupni ceny, jen aby ho dostali k sobe....aby prijel...to je humus. Ale kdyz tomu nekdo veri, kdyz si nekdo neoveri hodnotu svyho auta nez ho jede prodat...dobre mu tak. Rika se tomu kseft kdyz nekdo neco dobre koupi, ne zlodejna. Obcas mi to tady prijde ze vsichni kecaj do vseho a vetsina vi kulovy. Cest vyjimkam.
OMEGA:
"Obcas mi to tady prijde ze vsichni kecaj do vseho a vetsina vi kulovy. "
Tohle jsem nějak nepochopil. Co jsi tím měl na mysli?
OMEGA: o praci bazarnika vim kulovy, ale staci mi zkusenosti pri nakupu. Zatim vzdycky jsem narazil na nejakej podraz i kdyz nastesti nic takovyho jako tady.
Marze si davejte jaky chcete, to je problem toho co na cenu pristoupi. Ale jednani jako tady, nebo ta nedavna atrakce s motorem do Civica je fakt na bliti. Muj kamos ma autobazar a vim, ze je schopnej vymenit snad i gumicky do steracu, kdyz bude mit na svym horsi.
Mozna, ze svetle vyjimky jsou, ale zatim jsem o nich neslysel

29.06.2006, 16:11 |
OMEGA no vidis ze to jde, tohle je aspon nazor. A ne jako ta tvoje raekce pred tim. Bravo. Co se tyce gumicek od steracu... :) No kdyz to auto bude mit vykoupeny, tak je to v pohode....ale pokud krade veci z komisi, tak je to ubozak. Ver mi ze tohle nema nikdo zapotrebi, okradat lidi co ti privezou auto do komise...ty lidi ti vezou penize a to ty jde v kazdym podnikani, aspon co ja vim. A ver mi, ze v tomhle odvetvi dela povest hodne. Jsi za lumpa a pritom nemas obr reklamu? Tak jsi zkoncil. Netsitte : to nebylo k tomuhle tematu, to bylo k foru obecne. Jinak se omluvam, mohl jsem to napsat i slusnecj...ale proste tyhle vykriky do tmy me az prilis pripominaji D-fensovy blaboly a to ja nerad.